Ett högt proteininnehåll i kattfoder är viktigt för att ditt husdjur ska få i sig de näringsämnen som är nödvändiga för att stödja starka och hälsosamma muskler, främja matsmältningen och ge energi. Under matsmältningen bryter kroppen ner foderprotein till aminosyror. Olika arter har olika dagligt behov av aminosyror.

PROTEINKÄLLOR I KOSTEN FÖR KATTER

Alla proteinkällor är inte likvärdiga. Animaliska ingredienser är en rik källa till protein – proteinrika dieter innehåller de näringsämnen som krävs för en stark och hälsosam katt med rätt energimängd för lek och jakt. Växtproteiner är mycket smältbara och rika på vissa essentiella aminosyror och bidrar med en kompletterande aminosyraprofil till de animaliska proteinerna. Att se till att din katt får den här typen av proteinrikt kattfoder är ett utmärkt sätt att upprätthålla dess hälsa och energi.

CRAVE™ KATTFODER

CRAVE™ torrfoder för katter, som har ett högt proteininnehåll och innehåller minst 60 % animaliska källor, inspireras av en katts naturliga diet. Vårt torrfoder innehåller färska proteiner och alla våra recept på proteinrika kattfoder ger katterna energi samt starka och hälsosamma muskler. Hitta det CRAVE™ kattfoder som passar din katt.

crave image

CRAVE™ VARUMÄRKESTIPS

Philosophy image

SATISFY THEIR NATURETM

Philosophy image

MINIMUM 60 % ANIMALISKT URSPRUNG

Alla våra CRAVE™-recept är skapade med animaliskt protein av hög kvalitet, eftersom vi tror att man bör lyssna på och respektera djurets sanna natur.

high protein

HÖGT PROTEININNEHÅLL

Proteinrika dieter innehåller de näringsämnen som krävs för ett starkt och hälsosamt husdjur, och har den smak de älskar och ger dem energi att leka.

grain free

SPANNMÅLSFRITT

Med 0 % spannmål i varje förpackning kan husdjuren till 100 % mer njuta av det högkvalitativa djurproteinet som de instinktmässigt älskar.