Protein tillhandahåller ditt husdjur med nödvändiga näringsämnen för att stödja starka och hälsosamma muskler, främja matsmältningen och ge energi. Under matsmältningen bryter kroppen ner foderprotein till aminosyror. Olika arter har olika dagligt behov av aminosyror. Hundar och människor har liknande proteinbehov. Att se till att ditt husdjur får hundfoder med högt proteininnehåll är en viktig del i att säkerställa att hunden fortsätter att vara frisk och nöjd.

PROTEINKÄLLOR I KOSTEN FÖR HUNDAR

Animaliska ingredienser är en rik källa till protein – proteinrika dieter innehåller de näringsämnen som krävs för en stark och hälsosam hund med rätt energimängd för lek. Växtproteiner är mycket smältbara och rika på vissa essentiella aminosyror och bidrar med en kompletterande aminosyraprofil till de animaliska proteinerna. Att ge den här typen av proteinrikt hundfoder till ditt husdjur är ett utmärkt sätt att upprätthålla dess hälsa och energi.

PROTEINRIKT CRAVE™ HUNDFODER

CRAVE™ hundfoderrecept med högt proteininnehåll använder en kombination av animaliska proteiner och växtproteiner för att balansera aminosyranivåerna i hundfodret. Vi använder mycket smältbara proteiner av hög kvalitet från källor såsom kyckling, lamm, fisk och ärtprotein. Hitta rätt CRAVE™ proteinrika hundfoder för din hund.

UTVALDA PRODUKTER

Philosophy

SATISFY THEIR NATURETM

Philosophy

MINIMUM 60 % ANIMALISKT URSPRUNG

Alla våra CRAVE™-recept är skapade med animaliskt protein av hög kvalitet, eftersom vi tror att man bör lyssna på och respektera djurets sanna natur.

lol

HÖGT PROTEININNEHÅLL

Proteinrika dieter innehåller de näringsämnen som krävs för ett starkt och hälsosamt husdjur, och har den smak de älskar och ger dem energi att leka.

Grain-free

SPANNMÅLSFRITT

Med 0 % spannmål i varje förpackning kan husdjuren till 100 % mer njuta av det högkvalitativa djurproteinet som de instinktmässigt älskar.

Cookie-Einstellungen